Vi er medlem af Cereda

En brancheorganisation indenfor regnskab og økonomi

Hos Sovereign Solutions ApS er vi stolte af at være medlem af Cereda, en brancheorganisation, der har til formål at favne regnskab og økonomi til gavn for sine medlemmer.

Som medlem af Cereda er vi forpligtet til at opretholde de højeste standarder for kvalitet og kompetence inden for vores fagområde. Vi er forpligtet til at være certificeret, godkendt eller autoriseret inden for vores fagområde samt gennemgå årlig efteruddannelse for at sikre, at vi leverer den bedst mulige service til vores kunder.
Desuden er vi som medlem af Cereda forpligtet til at følge deres etiske retningslinjer. Dette sikrer ikke kun et godt omdømme for branchen, men også at vores kunder kan føle sig trygge i vores evne til at levere dem den højeste standard for service.

At være en del af Cereda giver os også mulighed for at være på forkant med de seneste udviklinger og tendenser inden for branchen. Gennem vores medlemskab har vi adgang til et væld af ressourcer, information og netværksmuligheder, der giver os mulighed for at fortsætte med at innovere og være på forkant med udviklingen.

Hos Sovereign Solutions ApS er vi forpligtet til at levere den bedste service til vores kunder. At være medlem af Cereda er kun en af de måder, vi kan opnå dette mål. Vi er stolte af at være en del af denne organisation, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dem for at levere den højeste standard til vores kunder.

Skal vi tales ved?

– Spar tid på administration, fokuser på din passion.

Kontakt

Get In Touch

+45 70 60 30 79
cpd@sovereign-solutions.dk

2300 København S, Danmark

Medlem af Cereda, en brancheorganisation.