Plant et Træ

Vi støtter organisationen “Plant et Træ”

Verden står over for en digital transformation, hvor virksomheder og organisationer skal gentænke og udvikle løsninger og måden at arbejde på – både for at fremtidssikre virksomheden men vigtigst jorden.
Regnskabsvirksomheder er ingen undtagelse, og med dets historik som branche med et stort forbrug af papir, er den ligeledes nødt til at gennemtænke og overveje de processer, der er i branchen.
Hos Sovereign Solutions ApS arbejder vi aktivt på flere fronter. Vi bestræber os på en papirløs fremtid, hvor vi har automatiseret flere af vores processer ved at implementere digitale værktøjer, der udover den digitale transformation også bidrager til en mere effektiviseret arbejdsgang.
Da mere skov er et vigtigt bidrag til at bekæmpe CO2-aftrykket, – og med ønsket om at give tilbage, af det vi har brugt, – har vi hos Sovereign Solutions ApS indgået et sponsorsamarbejde med Plant et Træ; en organisation som siden 1988 har bidraget med at give tilbage til naturen ved at plante intet mindre end 1.500.000 millioner træer.

En del af Plant et Træs arbejde går på at donere træer til børn i 1. klasse, der som led i deres undervisning planter træerne. Sovereign Solutions ApS er med til plantningen af træerne, hvor vi sammen med børnene kommer tættere på naturen, med håb om at videregive en kærlighed og ønske om at passe på den. Projektet hedder ”For every child a tree”, og du kan læse mere om det hér.

Plant et Træ logo

Skal vi tales ved?

– Spar tid på administration, fokuser på din passion.

Kontakt

Get In Touch

+45 70 60 30 79
cpd@sovereign-solutions.dk

2300 København S, Danmark

Medlem af Cereda, en brancheorganisation.