Invester i din fremtid

Ydelser

Ekstern CFO

En fastansat CFO kan hurtigt blive en stor omkostning for en mindre virksomhed. Jeg kan opsætte systemer så din økonomifunktion bliver så let og automatisk som muligt.

Iværksætterhjælp

Drømmer du om at blive iværksætter, men har du svært ved at finde hoved og hale i virksomhedsform, erhvervskonto, regnskab, moms og skat?

Procesoptimering

Der findes mange teknologier og systemer, som kan optimere økonomifunktionen, men det kan være svært at finde rundt i. Jeg har praktisk erfaring med implementering af disse.

Projektledelse

Jeg er PRINCE2 certificeret i projektledelse og har praktisk erfaring med at lede flere projekter. Jeg er vant til at arbejde på tværs af en organisation.

Budget & rapportering

Skal du bruge et budget til ansøgning om lån eller kræver investorerne en månedlig rapportering? Så er der hjælp at hente hos Sovereign Solutions.

Interim services

Har du et midlertidigt behov som er opstået pludseligt ved en opsigelse eller sygemelding? Mangler du akut en bogholder eller controller? Jeg kan træde ind og være arbejdsklar.

Regnskab & administration

Når virksomheden vokser er det vigtigt at have gode systemer på plads for at lette administrationen. Jeg kan hjælpe med at implementere disse fra start.

Mission

Spar tid på administration, fokuser på din passion. Sovereign Solutions mission er at gøre mindre virksomheder mere effektive ved at optimere deres administration. Det gør vi ved at implementere systemer og processer som gør jeres arbejde lettere og fjerner administrationsbyrden. Vi har valgt at fokusere på mindre virksomheder, fordi vi mener at iværksættere er fyldt med passion, men ikke altid har de administrative værktøjer til at udleve deres drøm. Disse værktøjer og viden besidder vi.

Vision

Sovereign Solutions arbejder for at blive den førende konsulent på områder som iværksætterhjælp, CFO, procesoptimering og regnskab til iværksættere i København og omegn.

Værdier

Effektivitet – den teknologiske udvikling har bragt mange værktøjer med sig, som kan gøre livet som iværksætter lettere. Det kan dog være svært at finde rundt i. Jeg er ekspert i at implementere disse systemer og værktøjer. Lad mig gøre din hverdag mere effektiv. Balance – det er vigtigt at være i balance med sig selv og sin omverden. Livet som iværksætter kan hurtigt tage overhånd og overskygge andre vigtige aspekter af livet. Ved at nedbringe administrationsbyrden giver jeg dig frirum til at nyde livet. Faglighed – med flere års praktisk erfaring fra erhvervslivet både som selvstændig og arbejdstager bringer jeg stor faglighed til bordet. Jeg kender til de udfordringer, som iværksættere står overfor og kan hjælpe dig med at udleve din drøm. Unik – vi er alle unikke individer. Det gælder også for vores virksomheder. Jeg hjælper med at finde netop den rigtige løsning til din virksomhed og behov.

Skal vi tales ved?

– Spar tid på administration, fokuser på din passion.

Kontakt

Get In Touch

+45 23 61 40 52 cpd@sovereign-solutions.dk 2300 København S, Danmark