Om os

Om hvad vi gør & hvordan vi kom hertil

Vi har en bred vifte af erfaringer både som selvstændige, arbejdstagere hos mindre virksomheder såvel som store multinationale selskaber og institutioner samt som frivillige i NGO’er. Dette har givet os en indgående forståelse for hvordan virksomheder og organisationer drives. Vi har personligt oplevet hvad der fungerer godt og hvad der kan gøres bedre i forskellige størrelser og typer af organisationer. Vi har arbejdet med regnskab, finans og administration i 7 år for bl.a. FN, Compass Group Danmark og i egne virksomhed.

Vores praktiske erfaring er komplementeret af vores teoretiske erfaring gennem vores cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Sovereign Solutions ApS henvender sig til mindre og mellemstore danske virksomheder. Vi er passionerede for at kortlægge og optimere processer, som gør dit arbejde lettere. Vi kan hjælpe med at lette administrationsbyrden ved at implementere systemer, så du kan fokusere på det du er god til!

Mission

Spar tid på administration, fokuser på din passion.
Sovereign Solutions ApS mission er at gøre mindre virksomheder mere effektive ved at optimere deres administration. Det gør vi ved at implementere systemer og processer som gør jeres arbejde lettere og fjerner administrationsbyrden. Vi har valgt at fokusere på mindre virksomheder, fordi vi mener at iværksættere er fyldt med passion, men ikke altid har de administrative værktøjer til at udleve deres drøm. Disse værktøjer og viden besidder vi.

Vision

Sovereign Solutions ApS arbejder for at blive den førende konsulent på områder som iværksætterhjælp, CFO, procesoptimering og regnskab til iværksættere i København og omegn.

Værdier

Effektivitet – den teknologiske udvikling har bragt mange værktøjer med sig, som kan gøre livet som iværksætter lettere. Det kan dog være svært at finde rundt i. Vi er eksperter i at implementere disse systemer og værktøjer. Lad os gøre din hverdag mere effektiv.

Balance – det er vigtigt at være i balance med sig selv og sin omverden. Livet som iværksætter kan hurtigt tage overhånd og overskygge andre vigtige aspekter af livet. Ved at nedbringe administrationsbyrden giver vi dig frirum til at nyde livet.

Faglighed – med flere års praktisk erfaring fra erhvervslivet både som selvstændige og arbejdstagere bringer vi stor faglighed til bordet. Vi kender til de udfordringer, som iværksættere står overfor og kan hjælpe dig med at udleve din drøm.

Unik – vi er alle unikke individer. Det gælder også for vores virksomheder. Vi hjælper med at finde netop den rigtige løsning til din virksomhed og behov.

Skal vi tales ved?

– Spar tid på administration, fokuser på din passion.

Kontakt

Get In Touch

+45 70 60 30 79
cpd@sovereign-solutions.dk

2300 København S, Danmark

Medlem af Cereda, en brancheorganisation.